Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mendonte se e tradhtonte gruaja, por ajo që pa në kamera e sh okoi (VIDEO)

Një burrë dyshonte se gruaja e tij po e tradhtonte. Për tu dhënë fund dyshimeve ai vendosi një kamerë në shtëpinë e tij. Burri kishte të drejtë për tradhtinë, por është sh okuar me atë që ka parë në video pasi gruaja e tradhtonte me punëtoren ndihmëse të shtëpisë.

Ato prisnin sa burri të largohej nga shtëpia, dhe më pas shijonin in timitetin.