Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ledjana dhe Mevlani u ndanë? Blerimi ia hedh fajin Antonelës: Ti iu fute në mes atyre, nuk të rri…

Ledjana ka debatuar me Mevlanin në studio teksa po flitej për aplikacionin Për’puthen, ku ka pamje të ndryshme, mes të cilave përfshihen dhe ato me Antonelën.

Më pëlqen Ledjana” Mevlani e thotë hapur gjatë puntatës së sotme -  Indeksonline.net

Kjo nxiti diskutime dhe Blerimi, i cili është mjaft i re voltuar me Antonelën, ia la fajin asaj për këtë çështje.

Ledjana: Në aplikacion ka shumë gjëra të Mevlanit që nuk i kisha parë.

Blerimi: E shikon çfarë bën kjo, me një fjalë i bën çorbë këta. Ledjana: Kam rënë në dashuri me personin e gabuar. Nuk e di me kë e ka.

Antonela: Shuj shuj… Mevlani: Këto shprehje i kam pasur edhe para se të hy aty brenda. Mund të jetë e vjedhur ajo fjalë. Unë gjej veten, por nuk kam rënë në dashuri dhe më kanë lënë ata që kam dashur.