Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ky djalë 3 vjeç është ope ruar 13 herë se lindi me sëmundje të ligë, prek nëna: Ka edhe tre ope racione edhe për datëlindje do e fusin në sallë

Mami i Ginos ka pasur fri kë dhe ajo e di sa lot ka derdhur për të birin. Djali i saj Gino është ope r uar 13 herë. Jeta e tij ka qenë plot 13 herë në hije të perit.

Gino ishte shumë i lumtur për vizitën e Giovanni Zarrella në spital

Por Gino çdo herë ai ka dalë. Nëna e tij tregon se është lutur shumë. Ai ka edhe tre op er acione të tjera për të bërë. Tre vjeçari ka lindur me një sëmundje të rrallë të fibrozës cistike. Në sëmundjen e lindur metabolike, trupi i tij prodhon mukus të trashë në shumë organe.

Gino lindi në prill 2017. Gjermani i fortë i vogël si e quajnë mjekët është një djali i bukur që qesh, që nuk ka qarë. Edhe për Krishlindje, Pashkë dhe kur të ketë datëlindjen ai duhet të ope rohet sërish.

Nëna e tij me lot në sy thotë:

Ndonjëherë dy orë pas një operacioni ai ulej i shtrirë përsëri në shtrat dhe qeshte. Nuk më ka pyetur asnjëherë mami pse kam kaq shumë shenja te barku unë.” Mjekët kanë shumë shpresa se Gino do të shërohet dhe do të jetë gjithmonë një djalë i qeshur.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

Gino dhe nëna e tij në repartin e ngushtë të fëmijëve

Gino i vogël në spital në Homburg (Saarland)