Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ku po shkon bota? Babai kap me zor vajzën dhe bën me të, e vogla: I tregova dhe mamit po nuk më besoi

Një d en oncim i rëndë është bërë në Kom isar iatin e Pol icisë nr 3. Një e mitur ka den concuar se është abu zuar nga babai i saj. De nonc imi disa ditë më parë.

Sipas kallëzimit të vajzës ajo është a b uzuar nga babai i saj për një kohë të gjatë.

Gjithashtu janë bërë edhe një sërë verifikimesh të tjera, ndërsa pritet që babai i vajzës të dalë për masë në gjyka të. Në dëshmi thuhet se ajo i ka tregaur edhe nënë s, po kjo e fundit nuk e ka besuar.

Image