Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka plot 7 fëmijë, gruaja na habiti me fjalët e saj: Më thonë që kam shumë burra, qesh me të madhe me njerëzit

Tess, 32 vjeç, dhe i dashuri i saj inxhinier Chris, 41, kishin qenë të lumtur me pesë fëmijë – Jacob, tani 14 vjeç, Savannah, 12, Amiah, 11, Sion, nëntë dhe Nevaeh, pesë vjeç.

Mirëpo Tess mbeti përsëri sht atzënë – me djemtë binjakë Levi dhe Hezekiah, tani tre vjeç.

Tess drejtonte një biznes pastrimi përpara se të hapte llogarinë e saj në Instagram The Giddings Tribe, e cila u jep 26,000 ndjekësve të saj një pamje të asaj se si është jeta për një familje me nëntë persona.

Ajo thotë: “Pesë fëmijë ishin kufiri ynë absolut dhe nuk donim fëmijë tjetër. Kështu që nuk kam ide se si ngela sht atzënë”.

Marrë nga Gazeta Korrekte