Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka nisur Lu fta me Greqinë? Vjen reagimi nga Turqia: Ne jemi vend i madh, Erdogan do sund oj botën, do bëjmë histori

“Zoti është me Erdogan dhe qeverinë e tij”. Kështu u shpreh ministri i Brendshëm turk, Suleyman Soylu, lidhur me kon fliktin për çështjen e detit me Greqinë.

Erdogan and Hamas: 'He's presenting himself as leader of Muslim world' |  Financial Times

“Turqia do të sundojë botën duke shkruar historinë” tha më tej ai gjatë një aktiviteti në Ankara.

I konsideruar si një nga njerëzit më të besuar të Presidentit Erdogan, ai shtoi se “Ne jemi Turqia. Ne jemi një vend i madh. Ne jemi një komb fisnik. Idetë dhe filozofitë u promovuan nga paraardhësit tanë dhe janë të vlefshme dhe të domosdoshme në botën e sotme” tha Ministri i Brendshëm turk.

Ai zbuloi edhe misionin e Ankarasë. “Misioni i Turqisë është t’u japë një dorë vendeve që duan të heqin qafe “shtypjen e kapitalizmit të egër”.

Ministri Turk