Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka 5 ditë që ka ikur nga shtëpia/ 21-vjeçarja del me burrin misterioz dhe nuk kthehet më në shtëpi, ka fikur telefonin

Vidmante Bukelyte nuk gjendet as gjë ku ndi që prej 5 ditësh pasi u takua me një burrë mis terioz.

Ylli i televizionit, 21 vjeç, u pa për herë të fun dit të enjten mbrëma në zonën Kensington të Liverpool. Miqtë e saj thanë se zhdu kja e të resë është “e paz ako ntë” dhe i bënë thi rrje kujtdo që kishte informacion, që të kontaktojë au toritetet.

Miku i saj më i mirë Paul McCabe tha se ajo kishte qëndruar me një dikë në një furgon dhe mendohet se ishte larguar nga shtëpia e saj në 2 të mëngjesit të Premten. Paul tha: “Ajo kishte një sjellje shumë të paz ak ontë dhe shumë jashtë karakterit të saj. Telefonin e ka pasur të fikur gjë që ajo nuk e bën ku rrë”.

Marrë nga Gazeta Korrekte