Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jepet lajmi i mirë nga Bashkimi Europian për gjithë shqiptarët: Do japim miliona euro ndihma, s’jeni vetëm

Komisioni Evropian ka dhuruar 103,3 milion euro për Shqipërinë, në rrugën drejt integrimit evropian dhe rimëkëmbjen ekonomike.

Bashkimi Europian “kryqëzon” Tiranën. Ja cilat janë kushtet e vendosura… – Gazeta Standard Online

Në programin e ndihmës do të përfshihet edhe përballimi i pasojave të koronavirusit.

“Bashkimi Evropian vazhdon të qëndrojë pranë Shqipërisë. Përballë kr izës COVID-19, ne kemi bërë rregullime të fondeve ekzistuese për të ndihmuar Shqipërinë t’i rezistojë sfidave aktuale sociale dhe ekonomike. Në të njëjtën kohë, fondet e BE synojnë të mbështesin reformat kryesore që Shqipëria duhet të zbatojë për të ecur përpara në rrugën e saj Evropiane”, – tha Komisioneri i BE për Zgjerimin, Olivér Várhelyi.

Kjo ndihmë nga KE vjen gjithashtu edhe për krijimin e një kornize të qartë të të drejtave të pronës.

Bashkimi Europian duhet t'i thotë 'Po' Shqipërisë - Shqiptarja.com