Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Gjermania i jep 13.5 milionë euro Kosovës (VIDEO)

Një përfitim goxha të madh financiar Kosova pritet ta ketë nga Gjermania.

Mbi 13 milionë euro janë pjesë e marrëveshjeve, e që kanë të bëjnë me rritjen e kapitalit garantues për fondin kosovar për garanci kreditore si dhe investimet në fondin e sfidave të Kosovës, arsimi profesional dhe trajnimi, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Rilind Matoshi.

Leave a Reply