Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Fotoja/ Kjo është gruja që i mori jetën djali i saj, ajo dha shpirt duke mbrojtur deri në fund mbesën me trupin e saj

Të afërmit e vik timës shprehen se e gjithë ngjarja ka nisur për një telefon, që zotëronte vajza 15-vjeçare e autorit.

Detaje nga horrori në Pogradec/ 44-vjeçari e preu me thikë në fyt ...

44-vjeçari Olsi Çekiçi ka dashur të vr asë vajzën e tij për sh kak të një telefoni, por ka nd ërhyrë nëna e tij për të mbrojtur mbesën e mitur.

Një i afërm i vik timës, shprehet se ngjarja nisi për një telefon, ku 44-vjeçari e ka parë në dorën e vajzës së tij dhe ka ten tuar ta vr asë.
Nëna është futur për të mbrojtur mbesën dhe e p ësoi ajo.

Kjo është gruaja që u vra nga djali i saj/ Zbardhet shkaku i sherrit

“Shk aku është bërë një telefon që ka gjetur, një telefon të çupës. Për ta mbrojtur gjyshja doli para dhe e p ësoi ajo. E ëma ka qenë një njeri shumë i mirë, për mbr ojtje për vajzën, ndodhi kjo që ndodhi.

Detaje nga vrasja makabër në Pogradec/ Grupi hetimor: 44-vjeçari i ...