Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E zgjodhi Saimiri për nuse, por dalin fotot e Merit nëpër klube nate duke festuar

Merin e njohim të gjithë tani si vajza e qetë dhe për shtëpi që i mori zemrën Saimirit. Por me sa duket jashtë Love Story ajo është një vajzë shumë e shkathët.

Me sa duket në një foto të 3 viteve më parë Meri ndryshe nga sa ka lënë të kuptohet nuk është dhe aq vajzë për shtëpi, pasi ka dalë në foto duke u gëzuar në një k lub nate.

Eh more Saimiri kë paske futur në derë.