Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E zeza nënë dhe i ziu baba/ E mori makina para djali 7 vjeç jep shpirt

Një fëmijë 7-vjeçar ka n dë rruar jet ë si pa sojë e god itjes nga makina në fshatin Rusinovc të Lipjanit. Për këtë rast p olicia ka arre st uar shoferin e veturës.

“Sot rreth orës 16:30, në rrugën Komoran – Carralevë, saktësisht në fshatin Rusinoc të Lipjanit, ka ndodhur një ak sident tr afiku, ku për pas ojë një person (këmbësor) ka vd ek ur”. 7-vjeçari ka vd eku r rreth orës 17:30 pasi është dërguar në QKUK.

“Ngasësi i veturës A H. 27 vjeç është a r res tuar dhe me urdhër të P rok uro rit të shtetit i është shqiptuar masa e ndalimit prej 48 orësh.