Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E reja 32-vjeçare i jep fund jetës por s’ mendoi për fëmijët: Më falni por nuk dua të jetoj më, ju dua të gjithëve

Një nënë e re i dha f und jetës pas e kishin su lmuar s*k sualisht.

Nicola McIntyre, 32 vjeç, vu ante nga pr oblemet e shëndetit me ndor pasi du roi pasojat e një pë rdhu nimi nga disa persona, ku ishte kolegu i tij i punës që ia punoi pas krahëve.

Ajo konsiderohej “e mirë, e dashur dhe kaq shumë argëtuese” nga dy motrat e saj, të cilat janë h idhëruar nga lajmi i tr ishtë.

Motra e saj Sarah McIntyre tha: “Ajo ndriçonte dhomën dhe i pëlqente të qeshte. Në mbledhjet familjare, gjithmonë do ta dinit se ku ishte, sepse mund ta dëgjonit duke qeshur. Ajo i donte fëmijët dhe kafshët – më shpesh do ta gjeje të ulur në dysheme duke luajtur me fëmijët dhe qentë e familjes sonë.”

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora