Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Doli e shkuara e errët e konkurrentit të Për’Puthen +40, reagon Armando Abazi: Ju sjell dokumentat që tregojnë të vërtetën

Armando është bërë pjesë e Për’puthen +40 dhe ka sq aruar lajmet që kanë q arkulluar në lidhje me jetën e tij se ka qenë i martuar 3 herë dhe është dë nuar për dh unë në familje.

 

Ai ka marrë edhe dokumentin me vete për të v ërtetuar se nuk ka qenë asnjëherë i martuar. “Dua t’i hedh poshtë si një n everi e madhe dhe pa shake qe.

Nuk kam asnjë lidhje me ato që shikoni e dëgjoni në rrjete sociale. Jam i pa dën uar, i pama rtuar më parë, jam arsimtar dhe d ëshmoj të kundërtën edhe në dokumentacion”