Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dje e mori për burrë, sot Meri ia ka bërë 8 me 2 Saimirit ia ka hequr të gjitha nga… edhe Generdën

Dje u kurorëzua ajo që sipas Alketa Vejsiut do të ishte një nga ato historitë e dashurisë si në përralla.

Saimiri, princi nga Gjermania arriti në fund të rrugëtimit dhe zgjodhi Merin si partneren e tij.

Vajza tjetër Generda u duk se pranoi fatin e saj dhe doli nga skena. Mirëpo sot vumë re diçka që na tërhoqi vëmendjen në Instagramin e kësaj të fundit. Saimiri nuk e ndjek më Generden në Instagram, ndërsa ajo vazhdon ta ndjekë. Mos ndoshta e ka detyruar Merì ta heqë??