Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Detajet/ 10 mijë euro shpërblimin ishin vënë kush e kapte, Bujar Çelës ia morën jetën duke pirë kafen mendohet se ka lidhje me të këqija që ka bërë

Mësohet se Bujar Çela është ekz éku tuar teksa pinte kafen e mëngjesit.

Viktima e atentatit Bujar Çela ishte taksist, vëllai i tij një nga më të  kërkuarit në vend – Lapsi.al

Makina me të cilën është kryer at en táti, e tipit Renault me targa AA876 DC, është gjetur e d j egur në një rrugë të fshatit Murrash, Elbasan.

50-vjeçari ëahtë vëllai i fam ëke qit Talo Çela, i akuzuar për disa vepra. Për arr est imin e këtij të fundit, Poli cia kishte vënë një shpërblim prej 10 mijë eurosh. Ai ka lidhje me disa ngjarje te keqija qe kane ndodhur ne Shqiperi.

talo cela - Shqiptarja.com