Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Del studimi/ Ekspertët e thonë hapur: Mos pini kafe këto 5 ditë kur keni dhimbje nga cikli, ja ç’ndodh me trupin tuaj

Gratë që vu ajnë nga dhi mbje gjatë ci klit me nstrual mund të ndryshojnë dietën e tyre për të mos u ndjerë keq gjatë 5 ditëve, thonë e kspertët.

Një vajzë që e dashuron ekspresin kishte dhi mbje të shumta gjatë ci klit dhe m jeku zbuloi se ajo duhet ta nda lonte kafen- dhe kjo gjë i ndryshoi jetën asaj.

Rrëfimi nd ezi një bisedë mes femrave se cilat ushqime mund të sh kaktojnë sh qetësime, ku di etologia Lyndi Cohen tha për Daily Mail Australia se duhen sh mangur ushqime me shumë sheqer dhe ato me kripë.

Prandaj vajza sh mangeni kafen këto ditë që ju ndiheni k eq.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora