Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dalin detajet rrëqethëse/ Dyshohet se i m ori je tën vajzës shqiptare, kapet kryeplaku i fshatit

Po licia e Kos ovës e ka arre stuar mbrëmë kryeplakun e fshatit Strellc, Haki Pajazitajn, lidhur me rastin e vr a sjes së Donjeta Pajazitajt.

Këto letra i kishte marr Donjeta Pajazitaj para se të vritej

Përmes raportit 24 orësh, Po l icia ka bërë me dije se ai është ar rest uar pasi gjatë deklarimit të tij në gjyk atë si dëshmitar lidhur me vra sjen e Donjeta Pajazitaj, ka rënë në kundërshtim me deklaratën paraprake.

Me urdhër të prok urorit i dy shuari po mbahet në nd alim p olicor .

“Deçan, 01.03.2021 – 16:15. Është ar restuar një i dyshuar mashkull kosovar pasi i njëjti gjatë deklarimit të tij në gjykatë si dëshmitar lidhur me një rast v rasje ka rënë në kundërshtim me deklaratën paraprake.

Shkëlqim Pajazitaj tregon se si ju vra e motra e tij Donjeta, lexoni detajet