Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dalin detajet e rë nda/ Dysho het se vajza shqiptare i ka ma rrë je tën babait, ishin emigratë në Zvicër

Vr as ja e shqiptarit 47 vjeçar në Zvicër, sipas raportimeve të para ishte en igmë.

Për 11 vite janë dyfishuar çmimet e pronave në Cyrih - Albinfo

Megjithatë, zyrja e pro kur orit publik tash s upoz on se vajza 18 vjeçare ka pl agos ur të atin, gjatë një mosmar rëvesh je familjare.

Vajza është ar res tuar që atëherë, ekziston pre zumimi i p afajë sisë. Kosovari tashmë i ndjerë ka drejtuar biznes të makinave për 20 vjet.

Një i punësuar tek ai thotë se ngjarja e ka befasuar. “Asnjëherë nuk ka pasur kon fli kte mes tyre. Ata ishin njerëz paqësorë. Ata janë njerëz shumë të mirë. Djali është student dhe ka një firmë”.

Njëra nga dy pengjet e vrara në Cyrih, ishte nga Kamenica – Epoka e Re