Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ah sa gjynah/ Të resë i marrin jetën, sapo ishte bërë nënë: Oh Zot ndihmoje familjen e saj ta kalojë dhimbjen

Një nënë e re është gjetur e pa je të në një shtëpi ndërkohë që një burrë është i dy shu ar për vra sj en.

P olicët gjetën tru pin e Kimberley McAssey, 29 vjeç, në një shtëpi në Prestwich, Manchester, ditën e diel.

Ofi ce rët u thirrën menjëherë në ve ndngj arje rreth orës 12.15 për të raportuar vd ekj en e papritur të një gruaje.

Një 30-vjeçar mbetet në pa rabur gim për t’u marrë në pyetje ndërsa he ti mi vazhdon. Në një deklaratë, familja McAssey tha: “Kimberley ishte një nënë e dashur, vajzë, mbesë, motër, teze, mbesë, shoqe dhe kolege.

Ajo ishte shpirti i festës dhe ngrihej gjithmonë duke kërcyer. Ajo pëlqente të dilte për shëtitje dhe të bënte vrap me miqtë”.

Burimi: The Sun / Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora