Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

53-vjeçarja kërkon burrë online, po ka kërkesa: Më çoni foto pa rroba të shikoj ”atë” se nuk pranoj kollaj

Nëntë ditë më parë, Ulkrinës i erdhi një telefonatë në FaceTime nga mikesha e saj e ngushtë, Laura.

Ajo i bër titi duke i thënë: “Për hir të së mirës, regjistrohu në Tinder dhe tako aty me njerëz. Të duhet shpërqendrim moj grua! ”

Ka rantina ia ka bërë më të vë shtirë jetën, ashtu si shumë të tjerëve, ku tashmë bete jat tona janë relative, por “unë e kam parë të vësh tirë mun gesën e ndërveprimit shoqëror”.

Ulkrina vijoi: Megjithëse jetoj në një shtëpi të këndshme, unë në thelb jam në shtëpi me një djalë 12-vjeçar, Malcolm, një vajzë 16-vjeçare, Martha dhe një qen me që vu an nga leu ce mia. I vetmi i rritur tjetër që shoh është ish-burri im sa herë që ai e merr ose sjell djalin tonë në shtëpi.

Më pëlqejnë gjërat, pjesërisht, të bëra në mënyrën tradicionale – sigurisht pjesa e “takimit me dikë”. Kam postuar tre fotografi dhe nuk kam shtuar asnjë fjalë për të përcaktuar veten ose për të sugjeruar atë që mund të kërkoj. Vetëm tre foto dhe mosha ime është 53 vjeç.

Më tej, ajo ka dhe një kërkesë për meshkujt, ku thotë se ata duhet t’i çojnë foto të pe ni sit.

Marrë nga Gazeta Korrekte