Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

17 vite i qëndroi te koka burrit të sëmurë, gruaja i merr jetën ta prek shpirtin me fjalët: Ishte amanteti i tij, më fu sni në qe li të paktën është i lumtur tani

Thonë se dashuria i mund të gjitha. Histria e një gruaje gjermane ta prek shpirtin. Për 17 vite ajo u kujdes për burrin e saj të sëmurë.

Keunggulan Injeksi Insulin Tanpa Jarum Comfort In Pada Penderita Diabetes News | Visi Sejahtera Medika

I qëndroi çdo minutë te koka, ishte aty për atë. Derisa sa një ditë i shoqi nuk duronte dot më dhi mbjen, ai i kërkoi që ajo t’ia merrte jetën.

Sieglinde, gruaja që sakr ifik oi veten për burrin e saj për 17 vjet të gjata e bëri. Në gusht të vitit 2019 ajo i mori jetën burrit të saj. Tani ajo po heto het edhe mund të shkojë në bu rg.

Por gruaja thotë se këta e ka ditur. Ajo shprehet si shkruan ”Bild” ai ishte jeta ime dhe plotësova amanetin e tij nuk e shikoja dot më ashtu të vuante dhe unë nuk e ndihmoja dot më.

Më pas ka shtuar:
Le të shkoj në bu rg të paktën e di se burri im atje ku është nuk ka më dhim bje dhe se është i lumtur atje nuk është i sëmurë.

Si raportohet ajo ia mori jetë të shoqit të sëmurë duke i in  jektuar shumë isulinë.

Congressional spending package includes $200M for universal flu vaccine - Homeland Preparedness News